Charif Verheul

Ik ben Charif Verheul en YouName-IT gestart omdat we de vraag van de klant kunnen omzetten in een technische oplossing. Bij YouName IT zorgen we ervoor dat klanten zich geen zorgen hoeven te maken over hun IT!

Wij zijn YouName-IT, een bedrijf dat monitoring en beheer van IT-systemen verzorgt voor kleine tot middelgrote bedrijven. Wij zijn altijd persoonlijk te benaderen en zijn betrokken bij elke klant, zodat u altijd het beste advies of de beste hulp krijgt. Wij helpen u om de juiste keuzes in IT te maken.

Oplossing gericht

YouName IT denkt graag met u mee op het gebied van uw IT wensen en eisen. Zo heeft u precies de IT oplossingen in huis die u nodig heeft. Niet alleen voor nu maar ook voor in de toekomst.

IT'ers nodig?

Door onze flexibele inzetbaarheid kunnen we uw bedrijf ondersteunen op het gebied van IT. Ook voor last-minute klussen of voor problemen met uw IT-systemen staan wij direct voor u klaar.

10+ jaar ervaring

YouName-IT is een bedrijf met meer dan 10 jaar ervaring op het gebied van IT. Onze focus ligt op kwaliteit en zorgvuldigheid. Wij zorgen ervoor dat wij precies weten wat er bij de klant speelt, zodat we de juiste ondersteuning kunnen bieden.