logo

Welkom op de website van YouName-IT.

Neem contact met ons op via de mail of bel ons direct!

Info@YouName-IT.nl
+316 46 44 22 29

Over ons

Wie zijn wij?

Wij zijn YouName-IT, een bedrijf dat monitoring en beheer van IT-systemen verzorgt voor kleine tot middelgrote bedrijven. YouName-IT is de nieuwe naam van Computer Passion, een bedrijf met meer dan 10 jaar ervaring op het gebied van IT. Onze focus ligt op kwaliteit en zorgvuldigheid. Wij zorgen ervoor dat wij precies weten wat er bij de klant speelt, zodat we de juiste ondersteuning kunnen bieden. Als extra service kunnen wij ook producten leveren. Wij zijn altijd persoonlijk te benaderen en zijn betrokken bij elke klant, zodat u altijd het beste advies of de beste hulp krijgt. Wij helpen u om de juiste keuzes in IT te maken.

Waarom kiezen voor ons?

U heeft een vraag? Wij hebben de oplossing! Met een technische oplossing helpen we uw probleem de wereld uit. Wij zorgen ervoor dat uw IT-omgeving altijd stabiel is en passen waar nodig verbeteringen toe. We zijn voor iedereen toegankelijk en zijn gemotiveerd om elke klant zo goed mogelijk van dienst te zijn. Bij ons komt u nooit voor verrassingen te staan.

Heeft uw bedrijf een IT`er nodig?

Tuurlijk! Want wie kent het niet? Nét op het moment dat je aan je klus met deadline wilt beginnen, begeeft het IT-systeem het… Wat is er dan makkelijker dan een IT’er bellen om het voor u op te lossen? Wij staan voor u klaar! Persoonlijk, betrokken en betrouwbaar.

Hoe is YouName-IT begonnen

Computer Passion

Computer Passion is opgericht in 2010. Het bedrijf is opgericht uit passie voor computers.

YouName-IT

Computer Passion heeft een naamsverandering ondergaan naar YouName-IT. Wij zijn onze diensten en services gaan uitbreiden en staan nu 24/7 voor u klaar!

team-image

Ik ben Charif Verheul en YouName-IT gestart omdat we de vraag van de klant kunnen omzetten in een technische oplossing. Graag zorg ik ervoor dat onze klanten zich geen zorgen maken over IT!

Zijn wij wat u zoeken?

Neem dan nu contact op!