logo

Welkom op de website van YouName-IT.

Neem contact met ons op via de mail of bel ons direct!

Info@YouName-IT.nl
+316 46 44 22 29

YouName-IT biedt u een Moderne Werkplek aan!

Met de Moderne Werkplek maakt u volledig gebruik van Office 365. Wij zorgen dat uw apparaat volledig wordt beheerd met Intune en soepel kan werken met Office 365.

Onze Moderne Werkplek wordt gefaciliteerd doormiddel van Microsoft Intune. Wij zorgen dat het apparaat geïnstalleerd wordt met Windows 10 en de bedrijfsapplicaties van uw bedrijf.

 

Wij creëren de productiefste Microsoft 365-omgeving voor uw gebruikers die willen werken op beheerde apparaten en met de apps die ze kiezen, terwijl de gegevens worden beschermd.

Het beheer van mobiele apparaten kan een last zijn. Controleer alle apparaten met onze oplossing. Wij nemen al uw zakelijke mobiele apparaten mee en beheren ze op één plaats.

  • Zichtbaar hebben van aangeschafte apparatuur;
  • Beheren van Windows/Android/iOS/MacOS devices;
  • Op afstand blokkeren, configureren en wissen van devices;
  • Versnellen van het uitleverproces voor de IT afdeling;
  • Veilige IT omgeving creëren.

YouName-IT kan het beheer van uw laptop, desktop en telefoons verzorgen!

Met Microsoft Intune beheren wij de bedrijfswerkplek volledig. Wij zorgen dat de werkplek up-to-date is en dat de gebruikers kunnen inloggen met het office account. 

Wij kunnen ook apparaten koppelen als Bring your own device (byod). Zo hebben de medewerkers toegang tot het systeem maar wel de beveiligingseisen die het bedrijf wil zien.

Veiligheid blijft één van de belangrijkste punten en hier besteden wij veel aandacht en zorg aan! Met de Moderne werkplek zorgen wij dat het apparaat wordt beveiligd met BitLocker en een Antivirus en wordt er bijgehouden van wie het apparaat is. 

Elke bedrijf groeit niet alleen met zijn medewerkers maar ook met het aantal apparaten. Wij kunnen elk apparaat koppelen en beheren via Microsoft Intune. Als er een nieuwe applicatie geïnstalleerd moet worden kunnen wij die aanbieden op elk device.

De basis voor onze moderne werkplek wordt gevormd, door Microsoft 365. Een complete suite (Office 365, Windows 10 en EM+S) waarin alle elementen voor een veilige moderne werkplek zijn samengevoegd.

Persoonlijke aandacht

Wij zorgen dat u centraal staat! U heeft altijd contact met een ITer die uw bedrijf kent. Zo zijn wij in staat om de juiste en snelste oplossing te bieden!

Opties in combinatie met Managed IT Services:

24/7 Monitoring

YouName-IT biedt 24/7 monitoring en proactief onderhoud aan. Wij zijn in staat om snel te reageren om problemen en potentiële systeemstoringen te voorkomen voordat er schade wordt aangericht. Dit zorgt ervoor dat de klant altijd optimaal kan werken.

Documentatie & Servicedesk

Wij kunnen niet genoeg documenteren! Voor ons staat documentatie centraal. Wij zorgen ervoor dat alle aanpassingen en nieuwe producten direct gedocumenteerd staan. Zo weten wij precies wat er speelt bij een klant.


Onze klanten kunnen in onze Servicedesk Tool inloggen om wijzigingen door te geven of incidenten aan te melden. U kunt hier ook de status zien van uw wijziging en incidenten.

Bent u ook benieuwd wat YouName-IT voor u kan betekenen?