logo

Welkom op de website van YouName-IT.

Neem contact met ons op via de mail of bel ons direct!

Info@YouName-IT.nl
+316 46 44 22 29

Managed IT Services

Wij zorgen ervoor dat u kan focussen op uw bedrijf

YouName-IT beheert proactief uw IT omgeving. Dit zorgt ervoor dat u geen zorgen meer hoeft te maken. Wij zorgen voor verhoging van de efficiëntie, lagere kosten of een hogere productiviteit van uw personeel!

Een simpel maandelijks bedrag

Geen gedoe. Geen verrassingen. Gewoon een consistente, voorspelbare kostprijs die gemakkelijk te budgetteren is.

24/7 Monitoring

Wij monitoren uw omgeving 24/7. Computer, servers en zelfs het netwerk!

Proactief onderhoud

Niet meer wachten tot er iets kapot is en er productiviteitsverlies optreedt. We lossen problemen op voordat ze grote, dure problemen worden.

Sneller en effectiever

Omdat wij de omgeving monitoren kunnen wij ook sneller acteren op eventuele problemen.

Totale ondersteuning

Wij bieden u totale ondersteuning, wij zorgen ervoor dat uw systemen altijd goed functioneren.

Veilig werken

Wij zorgen ervoor dat uw systeem up-to-date is en voorzien is met een antivirus programma.

Wilt u dat uw systemen up-to-date zijn of dat er op elke apparaat een antivirus programma staat? Wij zorgen dat uw systemen up-to-date zijn en voorzien van een geavanceerd antivirus systeem.

Laten we zorgen dat jouw systemen goed werken. Wij voeren continu onderhoud uit op uw systemen om de goede werking ervan te garanderen en de levensduur ervan te verlengen. Wij weten precies wat er staat en we kunnen het zelfs vervangen.

Beheren wij ook servers? Jazeker doen wij dat! Wij zorgen ervoor dat uw server 24/7 online is en dat hij altijd up-to-date is met de laatste updates. Wij monitoren de server en als er wat aan de hand is zorgen wij direct voor een oplossing. 

Het netwerk zorgt ervoor dat u kunt werken en kunt communiceren met uw klanten. Wij monitoren en beheren het netwerk. Als er een switch of een modem uitvalt, zien wij dat en acteren wij daarop zodat u zo snel mogelijk weer kan doorwerken.

Het beheer van mobiele apparaten kan een last zijn. Controleer alle apparaten met onze oplossing. Wij nemen al uw zakelijke mobiele apparaten mee en beheren ze op één plaats.

  • Zichtbaar hebben van aangeschafte apparatuur;
  • Beheren van Windows/Android/iOS/MacOS devices;
  • Op afstand blokkeren, configureren en wissen van devices;
  • Versnellen van het uitleverproces voor de IT afdeling;
  • Veilige IT omgeving creëren.

YouName-IT kan het beheer van uw laptop, desktop en telefoons verzorgen!

Persoonlijke aandacht

Wij zorgen dat u centraal staat! U heeft altijd contact met een ITer die uw bedrijf kent. Zo zijn wij in staat om de juiste en snelste oplossing te bieden!

24/7 Monitoring

YouName-IT biedt 24/7 monitoring en proactief onderhoud aan. Wij zijn in staat om snel te reageren om problemen en potentiële systeemstoringen te voorkomen voordat er schade wordt aangericht. Dit zorgt ervoor dat de klant altijd optimaal kan werken.

Documentatie & Servicedesk

Wij kunnen niet genoeg documenteren! Voor ons staat documentatie centraal. Wij zorgen ervoor dat alle aanpassingen en nieuwe producten direct gedocumenteerd staan. Zo weten wij precies wat er speelt bij een klant.

 

Onze klanten kunnen in onze Servicedesk Tool inloggen om wijzigingen door te geven of incidenten aan te melden. U kunt hier ook de status zien van uw wijziging en incidenten.

Toegang op afstand

Zorgen dat uw personeel thuis door kan werken. Wij zorgen ervoor dat u personeel zonder problemen thuis kan doorwerken ook al staat zijn computer bij het bedrijf.

Voor meer informatie neem dan contact met ons op!

Bent u ook benieuwd wat YouName-IT voor u kan betekenen?