logo

Welkom op de website van YouName-IT.

Neem contact met ons op via de mail of bel ons direct!

Info@YouName-IT.nl
+316 46 44 22 29

Microsoft Office 365

Microsoft Office 365 is de beste manier om met uw team en klant te communiceren, bestanden te delen en vanaf elk apparaat te werken.

U hebt zelfs toegang tot uw informatie zonder internetverbinding.

Werk overal

Met Office 365 heeft u overal toegang tot uw Email, SharePoint en OneDrive. Ook kunt u met Office 365 bestanden bewerken in de portal van Office.

Communiceer makkelijker

Office 365 biedt de mogelijkheid om via Teams met uw collega`s of klanten te communiceren. U kunt ook bestanden gemakkelijk delen en samen bewerken.

Geen extra kosten meer

Omdat uw Email en bestanden in Office 365 staan heeft u geen fysieke server nodig op locatie. U hoeft niet meer te investeren in hardware of energiekosten.

Altijd up-to-date

Omdat Office 365 in de Cloud is, is uw Office-Suite altijd up-to-date. Er zijn geen patches of software-upgrades nodig. Microsoft voegt maandelijks nieuwe waarde en mogelijkheden toe.

Makkelijk schaalbaar

Office 365 is makkelijk schaalbaar. We kunnen licenties makkelijk toevoegen aan bestaande en nieuwe gebruikers.

Licenseer wat je nodig hebt

Office 365 biedt vele licenties, zo kunnen wij precies zien wat uw bedrijf nodig heeft.

Persoonlijke aandacht

Wij zorgen dat u centraal staat! U heeft altijd contact met een ITer die uw bedrijf kent. Zo zijn wij in staat om de juiste en snelste oplossing te bieden!

Opties in combinatie met Managed IT Services:

24/7 Monitoring

YouName-IT biedt 24/7 monitoring en proactief onderhoud aan. Wij zijn in staat om snel te reageren om problemen en potentiële systeemstoringen te voorkomen voordat er schade wordt aangericht. Dit zorgt ervoor dat de klant altijd optimaal kan werken.

Documentatie & Servicedesk

Wij kunnen niet genoeg documenteren! Voor ons staat documentatie centraal. Wij zorgen ervoor dat alle aanpassingen en nieuwe producten direct gedocumenteerd staan. Zo weten wij precies wat er speelt bij een klant.


Onze klanten kunnen in onze Servicedesk Tool inloggen om wijzigingen door te geven of incidenten aan te melden. U kunt hier ook de status zien van uw wijziging en incidenten.

Bent u ook benieuwd wat YouName-IT voor u kan betekenen?