logo

Welkom op de website van YouName-IT.

Neem contact met ons op via de mail of bel ons direct!

Info@YouName-IT.nl
+316 46 44 22 29

Wilt u overal toegang hebben tot uw werkplek?

De Cloud Werkplek van YouName-IT is een werkplek in Microsoft Azure. Het is een moderne en gebruiksvriendelijke werkplek.

De Cloud Werkplek is snel, flexibel en toegankelijk van elk apparaat en iedere locatie.

Windows Virtual Desktop

Overal en op elk apparaat zorgen voor Windows 10-bureaubladen. De medewerkers zijn bekend met Windows 10. Met de Windows Virtual Desktop kunt u de medewerker het gevoel geven dat ze werken op hun eigen apparaat. Zo kunnen ze direct snel en efficiënt te werk gaan.

Kostenbesparingen

Wat wilt u nog meer? Microsoft Azure Windows Virtual Desktop staat in de Cloud. Van servers op locatie naar servers in de Cloud!

Dit betekend dat u kan besparen op:

  • Licenties;
  • Fysieke server;
  • Energiekosten.

Schaalbaar en flexibel

Mocht u gaan uitbreiden groeit de Cloud Werkplek met u mee.  Wij zorgen voor een schaalbare maar ook flexibele werkplek. Met de Microsoft Azure Windows Virtual Desktop kunnen wij automatisch de werkplek vergroten als dat nodig is.

Toegang op afstand

Zorgen dat uw personeel thuis door kan werken. Wij zorgen ervoor dat u personeel zonder problemen overal kan werken. Met de Microsoft Azure Windows Virtual Desktop kunt u overal werken als er maar een internet verbinding is. Wij zorgen voor de optimale snelheid en service.

Opties in combinatie met Managed IT Services:

24/7 Monitoring

YouName-IT biedt 24/7 monitoring en proactief onderhoud aan. Wij zijn in staat om snel te reageren om problemen en potentiële systeemstoringen te voorkomen voordat er schade wordt aangericht. Dit zorgt ervoor dat de klant altijd optimaal kan werken.

Documentatie & Servicedesk

Wij kunnen niet genoeg documenteren! Voor ons staat documentatie centraal. Wij zorgen ervoor dat alle aanpassingen en nieuwe producten direct gedocumenteerd staan. Zo weten wij precies wat er speelt bij een klant.

 

Onze klanten kunnen in onze Servicedesk Tool inloggen om wijzigingen door te geven of incidenten aan te melden. U kunt hier ook de status zien van uw wijziging en incidenten.

Bent u ook benieuwd wat YouName-IT voor u kan betekenen?